Bel of app ons:

+31(0)611629508 

 

nu.nl nieuws

NU.nl nieuws

Nu.nl nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. Noord-Korea stuurt een zware delegatie naar de sluitingsceremonie van de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang.
  2. Ireen Wüst is tot tranen geroerd bij de huldiging in het Holland Heineken House. De vrouwen van de ploegachtervolging werden daar gehuldigd na het winnen van hun zilveren medaille.
  3. De Georgische oud-president Michail Saakasjvili mag Oekraïne drie jaar niet meer in. Hij werd eerder deze maand het land uitgezet en kwam vervolgens naar Nederland.
  4. Israël heeft vorig jaar een aanslag op een passagierstoestel in Australië verijdeld. Dat hebben beide landen bevestid.
  5. In de ochtendpodcast Dit wordt het nieuws praten we je bij over het belangrijkste nieuws van nu en bespreken we wat er deze dag zal spelen.
  6. Amnesty International uit stevige kritiek op meerdere EU-lidstaten. Dat staat te lezen in het jaarboek dat donderadg wordt gepresenteerd.
  7. President Donald Trump heeft woensdag gezegd dat hij denkt dat het bewapenen van leraren ertoe kan bijdragen dat schietincidenten zoals op een school in Florida afgelopen week voorkomen kunnen worden. Daar schoot een oud-leerling vorige week zeventien mensen dood.
  8. De achtervolgingsploeg heeft donderdag excuses aangeboden voor het gooien van de medailleschaal tijdens de huldiging in het Holland Heineken House in Pyeongchang. Bij het incident raakten woensdag twee toeschouwers gewond.
  9. Minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming wil met nieuwe wetgeving de positie van het slachtoffer in het strafproces versterken. 
  10. Het Nigeriaanse leger heeft 76 schoolmeisjes gered uit handen van de islamitische terreurorganisatie Boko Haram. 
^^^