Bel of app ons:

+31(0)611629508 

 

nu.nl nieuws

NU.nl nieuws

Nu.nl nieuws

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
  1. De christen-democratische CDU van bondskanselier Angela Merkel heeft, zoals al werd verwacht, de meeste stemmen gekregen bij de Bondsdagverkiezingen. De Duitse regeringspartijen hebben wel forse verliezen geleden. 
  2. De Amerikaanse regering gaat het omstreden inreisverbod verder uitbreiden. Ook burgers uit Noord-Korea, Venezuela en Tsjaad lopen straks tegen beperkingen aan als ze naar de Verenigde Staten reizen. 
  3. De politie heeft zondag naast de weg De Steegde bij het Drentse dorpje Spier het levenloze lichaam gevonden van een achttienjarige vrouw uit het nabijgelegen dorpje Pesse.
  4. Wat gaat er maandag in ieder geval gebeuren? Hieronder de hoofdpunten uit de nieuwsagenda van 25 september 2017.
  5. De voltallige toekomstige oppositie in de Tweede Kamer wil voorkomen dat de zorgpremie volgend jaar extra omhoog gaat.
  6. De Berlijnse politie arresteerde twee demonstranten tijdens de verkiezingen. De betogers protesteerden tegen de rechts-populistische partij AfD.
  7. De politie heeft zondagavond een verdachte opgepakt na een uit de hand gelopen ruzie tijdens een voetbalwedstrijd in Culemborg. Een voetballer van de Utrechtse amateurclub Nieuw Utrecht werd daar zondagmiddag door zijn teamgenoot mishandeld.
  8. De Iraakse Koerden zetten hun referendum over onafhankelijkheid maandag door, heeft de president van de Iraaks-Koerdische regio Massoud Barzani zondag gezegd.
  9. De Koerdische Autonome Regio (KRG) wil een referendum houden over een onafhankelijke Koerdische staat in Noord-Irak. Verder is iedereen daarop tegen: van Bagdad tot Turkije en van de VS tot de VN. Wat is de KRG en welke rol speelt de Koerdische minderheid in Irak?
  10. Peter Sagan heeft zich zondag in het Noorse Bergen voor het derde jaar op rij tot wereldkampioen wielrennen op de weg gekroond.
^^^